fbpx

Het ontwerp van een verpakking draagt een grote rol bij aan het succes van uw product. Met een juiste en doeltreffende look kunt u uw omzet en winst zelfs verdubbelen! Als verpakkingsontwerper help ik u graag bij het realiseren van passende packaging designs. Van ontwerpen voor labels en etiketten voor wijnflessen en tubes tot pouch zakken en kartonnen verpakkingen.

Voorbereiding
Voordat het ontwerpproces kan beginnen moet er veel informatie verzameld worden om zodoende effectief en doeltreffende te werk te gaan. Uw heeft wellicht specifieke wensen en eisen voor het ontwerp. Hier luister ik graag naar en geef u mijn kijk daarop. In sommige gevallen helpt het om een collage te maken van deze voorkeuren. Daarnaast moeten alle teksten worden aangeleverd voor de voor en achterkant.
 
Pouch bag design

Elke verpakking heeft een unieke stansvorm die op de werktekening staat. De werktekening zal de leverancier van de verpakking aanleveren. Weet u nog niet welke verpakking u gaat gebruiken of heeft u daarbij nog geen geschikte leverancier kunnen vinden? Ik begeleid u graag in dit proces.

Ontwerpfase
Nu alle basis informatie en materiaal verzameld is kan het ontwerpen beginnen. Verschillende mogelijkheden en combinaties worden op papier en digitaal uitgeprobeerd. Een proces wat niet overhaast mag worden om kwaliteit te kunnen garanderen. 
 
Enkele ontwerpen worden samen met u geëvalueerd en beoordeeld waarop eventuele correcties en aanpassingen komen en uiteindelijk een definitief resultaat. 
 
Oplevering
Nu het ontwerp klaar is is het tijd om de werktekening bij de drukker aan te leveren. Hiernaast is er de mogelijkheid om 3D impressies te maken voor het ontwerp die u kunt gebruiken voor marketingdoeleinde zoals op de webshop of social media kanaal.
 

Contact 

info@aradikran.com

+316 38 985 064

Copyright 2021 – Ara Dikran Graphic Designer

Contact 

info@aradikran.com

+316 38 985 064

Copyright 2021
Ara Dikran Graphic Designer