J. Italiaander
J. ItaliaanderFounder and Creative Director itreklame.nl
Read More
Ara heeft ons gedurende 3 weken geweldig uit de brand geholpen toen we onderbezetting hadden op onze studio. In deze periode bleek Ara een allround vormgever en DTP-er te zijn en bovendien een zeer prettige collega in de omgang. Een absolute aanrader.
M. Olthof
M. OlthofMarketing Manager Lighthouse Instruments
Read More
Ara heeft voor ons volledige huisstijl gerestyled waar we erg tevreden mee zijn. We hadden niet echt een professionele en consistente uitstraling en dat heeft Ara er op een mooie en passende manier in gebracht. Verder zijn er in het afgelopen half jaar redelijk wat marketinguitingen gemaakt zoals brochures, leaflets, advertenties en roll-up banners waarbij de communicatie vlot en soepel verliep.
 R. De Koning
R. De KoningRomeo Delta Projects
Read More
Ara is een visionair die echt met zijn klanten meedenkt. Zo wist hij met enkele ideeën van mij en aanwijzingen al een gehele huisstijl en logo van mijn bedrijf op te zetten. Zijn communicatie was snel en duidelijk, en bracht ons het gewenste resultaat.
L. van Delft
L. van Delft MI Consultancy
Read More
Prettige samenwerking gehad met Ara voor onze kerstkaart. Hij kwam met creatieve ideeën voor de vormgeving en advies voor drukwerk mogelijkheden. Werkt snel en communiceert helder.
D. Brilleman
D. BrillemanMarketing Profile Fiets Specialist
Read More
Ara heeft ons gedurende een half jaar uitstekend geholpen met grafische vormgevers werkzaamheden. Hij heeft onze maandelijkse actie en campagne folders opgemaakt.
B. Ramirez Moreno
B. Ramirez MorenoHR. Mananger Travix
Read More
Ara is a very professional person that works fast and with very good quality. I recommend everybody that would like to have a personal design on any work to collaborate with him.