fbpx

Huisstijl (re)design

Voor Lighthouse Instruments is een gehele huisstijl gerestyled. Alle marketingmaterialen zoals case studies, e-books, stands en roll-up banners zijn met de nieuwe huisstijl opnieuw ontworpen.

e-book-design

Voor een professionele uitstraling van uw bedrijf is een goede huisstijl design van belang.

Om dit op een juiste en passende manier door te voeren op alle uitingen vraagt dat de kennis en creatieve kunde van een grafische vormgever.

banner-design

Vaak hebben ondernemingen alleen een logo laten ontwerpen en missen ze een gedegen huisstijl design met een bijbehorende style guide. Een style guide is eigenlijk een soort handleiding voor het ontwerpen in een bepaalde stijl.

Hierin leg je bijvoorbeeld vast wat de hoofdkleuren zijn en de secundaire kleuren zijn. Wat het lettertype is en op welke wijze de headings, subheadings en platte teksten worden gebruikt. Een style guide wordt ook door een grafische vormgever ontworpen. Vaak gebeurt dat nadat een logo is ontworpen en voordat er vorm wordt gegeven aan de belangrijkste marketing uitingen die uw nodig heeft voor uw bedrijf. Denk hierbij aan het ontwerp voor uw website, visitekaartje, bedrijfsfolder/krantje, verpakkingen etc.

Brand-Guide-typografie
Brand-Guide-colours
brochure-Spread-design
certificate-design
Stand design

Benieuwd of ik u kan helpen? Ik bespreek het graag met u.

Contact 

info@aradikran.com

+316 38 985 064

Copyright 2023 – Ara Dikran Graphic Designer.

Ara Dikran

Graphic Designer

Copyright 2023